Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Спеціалісти із соціальних питань громад з усієї України переймали досвід у Вертіївської ОТГ

Дата: 07.12.2017 20:21
Кількість переглядів: 1059

Гостей з Хмельницької, Полтавської, Донецької, Харківської, Кіровоградської, Житомирської областей приймали 6 грудня у Вертіївській об’єднаній територіальній громаді.

Фото без опису

Вертіївську ОТГ у проект “ОООН Юнісеф в Україні” залучила депутатка обласної ради, виконавчий директорка Чернігівського регіонального відділення ВАССР Ірина Грозенко. Саме тому ми мали можливість поспілкуватися з представниками різних областей України”, - розповіла секретар ради Ольга Устименко.

Виноградова Олена керівник проекту ГО “Бюро соціальних і політичних розробок”, пояснила мету візиту. «Зараз ми реалізуємо проект «Сильна місцева громада – соціальна місцева громада». Він орієнтований на розвиток соціального сектору ОТГ. У проекті приймають участь громади, що увійшли до наказу №1030 Міністерства соціальної політики. В рамках проекту ми проводили обміни досвідом між ОТГ по всій Україні. Наша мета зробити соціальну сферу повноцінною сферою життя громади», - вказала пані Олена.

Гості мали змогу поспілкуватися з головою Вертіївської сільської ради Ігорем Морозом, секретарем ради Ольгою Устименко, начальником відділу сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Юлією Булах та фахівцем цього ж відділу Наталією Мороз.

Під час зустрічі обговорювали досягнення Вертіївської ОТГ за два роки, цікавилися роботою та станом приміщень школи та садочка, роботою комунальних підприємств, джерелами наповнення бюджету та інше. Обмінялися досвідом у роботі з учасниками антитерористичної операції, з сім’ями з особливими життєвими обставинами, з вимушеними переселенцями, особливостями організації надання пільг та інше.

Делегація відвідала стаціонарне відділення районного територіального центру соціального обслуговування для постійного та тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян, загальноосвітню школу, музей та дошкільний навчальний заклад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь