Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення

Вертіївська СВК інформує

Вертіївська сільська виборча комісія Ніжинського району Чернігівської області зареєструвала кандидатами у депутати Вертіївської сільської ради по одномандатних виборчих округах:

14:51:48 30.11.2018

Оголошення!!!

       Вертіївська амбулаторія загальної практики сімейної медицини КЗ «Ніжинського районного центру ПМСД» запрошує на роботу сімейного лікаря або лікаря терапевта. Високу оплату праці та забезпечення житлом гарантуємо.

14:03:44 27.11.2018

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

Чернігівський обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі повідомляє, що згідно діючої обласної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2016 - 2020 роки, жителі сіл, селищ, селищ міського типу та малих міст Чернігівської області мають можливість отримати довгострокові пільгові кредити на наступні цілі:

10:51:02 27.11.2018

Підприємці із загальною системою оподаткування можуть сплачувати єдиний внесок щомісяця

Відповідно до вимог закону суб’єкти господарювання-фізичні особи, які обрали загальну систему оподаткування, зобов’язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за підсумками кварталу. Однак, єдиний внесок можна сплачувати щомісяця, - повідомляють в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області.

16:07:14 22.11.2018

Під час перевірок сфери роздрібної торгівлі аудиторами ДФС в області за 20 днів листопада до офіційного працевлаштування залучено 73 особи

Фахівці управління аудиту ГУ ДФС у Чернігівській області повідомили, що наразі при проведенні усіх перевірок здійснюється контроль за офіційним  оформленням трудових відносин між роботодавцем та найманими працівниками.

16:06:00 22.11.2018

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

      28 листопада о 10 годині у Ніжинській міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості (вул. Об’їжджа, 120) відбудеться ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ.  Для Вас працюватимуть консультаційні пункти за участю фахівців управлінських структур міста та району, медичних закладів, центру з надання безоплатної вторинної допомоги.

15:00:04 21.11.2018

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОДНОГО ІЗ НАЙСТАБІЛЬНІШИХ НІЖИНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

       29 листопада об 11 годині у Ніжинській міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості (вул. Об’їжджа, 120) відбудеться ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОДНОГО ІЗ НАЙСТАБІЛЬНІШИХ НІЖИНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ – ТОВ «НІЖИНХЛІБ». Приходьте і довідайтеся про вакансії на підприємстві, умови праці та рівень заробітної плати.  Підприємство потребує кондитерів, готове навчати бажаючих.

14:57:54 21.11.2018

Будівельників оштрафували більш як на 2 мільйони гривень за неоформлених працівників

    Працівники Головного управління ДФС у Чернігівській області спільно з управлінням Держпраці у Чернігівській області у першій декаді поточного місяця провели 2 фактичні перевірки  суб‘єктів господарювання будівельної галузі та виявили порушення трудового законодавства з боку роботодавців.

13:28:02 19.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь