A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Податкові новини

Головне управління інформує про режим роботи ЦОП та ДПІ під час деклараційної кампанії

Для подання податкової декларації про майновий стан і доходи з метою декларування доходів отриманих у минулому році, платник має звернутися до податкової служби за місцем своєї податкової адреси (особисто або через уповноважену особу). При цьому податковою адресою платника податків - фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі. Платник податків - фізична особа може мати одночасно не більше однієї податкової адреси.

14:59:41 18.02.2020

Довідку про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати в Електронному кабінеті

Триває період подання декларацій державними службовцями та особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. І традиційно у ці дні зростає кількість користувачів Електронного кабінету. Сервіс дозволяє оперативно та у будь-який час отримати відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків, необхідні для заповнення декларації.

14:58:02 18.02.2020

Якщо вам телефонують від імені податківців і пропонують: «Надайте фінансову допомогу», знайте – це шахраї !

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області попереджають платників області, що вкотре активізувалися телефонні шахраї, які діють під виглядом податківців.

12:32:28 14.02.2020

У січні платникам Чернігівщини відшкодовано 77 мільйонів гривень ПДВ

Протягом січня 2020 року Головним управлінням ДПС у Чернігівській області проведено камеральні перевірки 125 суб’єктів господарювання-юридичних осіб щодо визначення достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ.

15:05:55 13.02.2020

Своєчасно сплачуйте ЄСВ, щоб уникнути податкового боргу

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що своєчасна сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист, а це: соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші виплати. Юридичним особам та фізичним особам-підприємцям, членам фермерських господарств, особам, які провадять незалежну професійну діяльність - завжди слід пам’ятати, що несвоєчасна сплата і накопичення заборгованості з єдиного внеску призводить до негативних наслідків та фінансових санкцій.

08:43:52 06.02.2020

Малий та середній бізнес за рахунок сплати податків забезпечують половину надходжень до бюджетів територіальних громад Чернігівщини

У 2019 році до бюджетів усіх рівнів Чернігівської області суб’єктами господарювання середнього і малого бізнесу сплачено більше 5,5 млрд грн податків і зборів. У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомляють, що це становить 51 відс. від загальної суми надходжень минулого року. 

14:31:07 04.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь