Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Податкові новини

Останній місяць 2018 року приніс у скарбницю майже 933 мільйони гривень податків від платників Чернігівщини

До бюджетів усіх рівнів у грудні 2018 року платниками Чернігівщини сплачено 932,8 млн грн податків та зборів. Фактичні надходження грудня минулого року перевищено на 17 відсотків.

11:16:30 10.01.2019

Електронний сервіс допоможе громадянам в заповненні декларацій про доходи

З 01 січня 2019 року розпочалася щорічна кампанія декларування доходів громадян, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов'язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи (далі - декларація) та визначити податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларацію для отримання податкової знижки.

11:12:54 10.01.2019

ДФС в області нагадує, що офіційне працевлаштування гарантує соціальний захист та пенсійне забезпечення

У рамках проведення заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення, забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, а також бюджетів Пенсійного фонду, фонду соціального страхування співробітниками ДФС в області спільно з представниками Управління Держпраці у Чернігівській області проводяться перевірки роботодавців з питань трудових відносин з найманими особами.

11:11:40 10.01.2019

Кампанія декларування доходів громадян розпочалася, - ГУ ДФС у Чернігівській області

Традиційно, з 1 січня 2019 року в Україні розпочалася Кампанія декларування доходів громадян. Отож, громадянам варто подбати про своєчасне подання річної податкової декларації,  - звертають увагу в Головному управлінні ДФС у Чернігівській області.

08:45:10 04.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь