A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення

Фонд профінансував щомісячні страхові виплати за січень у повному обсязі

онд соціального страхування України сьогодні, 14 лютого, завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за січень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для 195 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.

10:41:13 21.02.2022

Цифровій грамотності вчать у службі зайнятості

Реалії сьогодення вимагають від сучасної людини опанування та активного використання новітніх інформаційних технологій, бо це – зручно, корисно та вигідно. Щоб навчити безробітних цифровій грамотності, у службі зайнятості проводять тренінги з відповідної тематики.

09:16:17 21.02.2022

Як отримати довідки в службі зайнятості?

Довідку про реєстрацію як безробітного та нарахування допомоги по безробіттю ви може отримати тільки в тому центрі зайнятості, в якому ви перебуваєте на обліку. Для цього з собою необхідно мати паспорт (ID паспорт) та ідентифікаційний номер.

09:14:44 21.02.2022

Зловживати статусом безробітного не варто

Про це попереджають у службі зайнятості. Бо серед офіційно зареєстрованих безробітних є такі, які намагаються «всидіти на двох стільцях», а саме: перебувати у статусі безробітного, отримуючи допомогу по безробіттю, та паралельно мати інший дохід. Такі дії обертаються несприятливими наслідками, передусім, для самих безробітних. А незаконно отримані кошти рано чи пізно доведеться повертати.

09:13:43 21.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу від Мінцифри

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

09:27:17 16.02.2022

У 2021 році Фонд виплатив 10,8 млрд грн страхових виплат потерпілим на виробництві та їх родинам

Майже 10,8 мільярда гривень страхових виплат було профінансовано Фондом соціального страхування України за підсумками минулого року. Мова про допомоги і компенсації, які Фонд виплачує потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також членам їх родин.

16:13:29 15.02.2022

Щороку українці майже пів мільйона днів проводять на оплачуваній ФССУ самоізоляції від COVID-19

Аби зупинити поширення COVID-19 Фонд соціального страхування України оплачує українцям період самоізоляції після контакту з хворим на коронавірусну хворобу. Така допомога від Фонду фінансується у розмірі 50% середнього доходу та 100% – для медичних працівників.

16:12:21 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь