A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Стратегії розвитку Вертіївської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року

Вертіївська сільська рада за сприяння Чернігівського регіонального Офісу з розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою» розробляє Стратегію розвитку Вертіївської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія).

20:39:21 27.04.2020

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ПАСІЧНИКІВ

В період з 25.04-26.04.2020 року буде проводитися оприскування соняшника аграрними підприємцями. Організуйте прикриття на цей період бджіл.

12:36:17 24.04.2020

Працюючим пенсіонерам перераховано пенсії

 З 1 квітня проведено перерахунки пенсій особам, які продовжують працювати після виходу на пенсію. 5,2 тис пенсіонерів в Чернігівській області  збільшено розмір пенсій у зв’язку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати. Середній розмір підвищення становить 134 грн. Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у квітні поточного року.

17:18:00 21.04.2020

Поради щодо профілактики нової коронавірусної інфекції та під час симптомів ГРВІ

На території Вертіївської громади триває інформаційна кампанія щодо запобігання короновірусній хворобі та її наслідків. Мета компанії - підвищити обізнаність жителів громади про боротьбу з коронавірусною хворобою, а особливо тих, хто найбільш уразливий та не має відповідного доступу до такої інформації. Днями Вертіївська селищна рада отримала інформаційні матеріали - постери, плакати, газети, розроблені Центром громадського здоров’я України спільно із Програмою "U-LEAD з Європою"

16:56:45 16.04.2020

Розпочато голосування за проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області

В області триває конкурс проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

15:13:25 15.04.2020

Шановні власники с/г техніки за надання послуг по оранці, посіву зернових та садінню картоплі прохання сплатити податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування

Шановні власники с/г техніки за надання послуг по оранці, посіву зернових та садінню картоплі прохання сплатити податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування

11:35:40 08.04.2020

Рекомендації Мінрегіону щодо поводження з побутовими відходами

Можливості комунальних служб, які займаються збиранням, сортуванням та утилізацією відходів, значно зменшилися у порівнянні зі звичайним часом. Таким чином, зараз кожен громадянин має долучитися до практики зменшення та мінімізації побутових відходів. 

14:48:37 07.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь