A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Відповідно до розпорядження сільського голови від 23 січня 2024 року, оголошено конкурс на заміщення вакантної посади Вертіївської сільської ради, а саме:

Відповідно до розпорядження сільського голови від 23 січня 2024 року, оголошено конкурс на заміщення вакантної посади Вертіївської сільської ради, а саме:

Спеціаліста 1- ї категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області (на період відсутності основного працівника).

15:06 23.01.2024

22 січня 1919 року – відбулося проголошення  Акта злуки Української Народної Республіки із Західно-Українською Народною Республікою.

22 січня 1919 року – відбулося проголошення Акта злуки Української Народної Республіки із Західно-Українською Народною Республікою.

Революційні події на Наддніпрянській Україні, проголошення української державності сприяли піднесенню національного руху в підавстрійській Галичині. В умовах розпаду Австро-Угорщини тамтешні українці отримали можливість реалізувати своє право на самовизначення. 1 листопада 1918 року у Львові відбувся листопадовий чин, після чого відбулося проголошення ЗУНР. Її лідери ініціювали переговори про об’єднання Наддніпрянської України з Наддністрянською. На зустріч із гетьманом Павлом Скоропадським у Київ вирушила галицька. Гетьман обіцяв оперативно відреагувати на прохання галичан: надати ЗУНР зброю, продовольчу і фінансову допомогу, спрямувати в Галичину загін Січових стрільців Євгена Коновальця, який мав допомогти галичанам у боротьбі з поляками. Утім, в цей час владу в Україні перебрала на себе Директорія і переговори про об’єднання продовжилися вже з її представниками.

09:40 22.01.2024

Опитування від «Благодійного фонду «Право на захист»

Опитування від «Благодійного фонду «Право на захист»

Якщо на території нашої громади є діти, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії російської федерації проти України, просимо пройти опитування, яке покликане виявити нагальні потреби та довгострокові виклики для дітей.

15:19 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь