A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем усиновлення

17 вересня 2023 року за новим календарем відзначають свято День усиновлення, яке співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності. Це свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів прийнявши в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.

15:48 18.09.2023

Оголошується приймання заявок на участь у конкурсі на отримання гранту для мікробізнесу.

Учасниками та учасницями конкурсу можуть бути: фізичні особи підприємці (ФОП), самозайняті особи, та особи, які мають на меті розпочати свою підприємницьку діяльність. Такі особи можуть отримати грант у розмірі 1000 $. Форма заявки за посиланням: https://forms.gle/2SfzsY6NkkBQ5a6m7 фізичні особи підприємці (ФОП). Такі особи можуть отримати грант у розмірі 3000 $. Форма заявки за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1iaykbfkl20EH5mafkAP6S7FtNhHpIRz3yIIy-jfy0vY/edit Географія проведення конкурсу — виключно Чернігівська область (заявки з інших областей розглядатись не будуть). Пріоритет буде надаватися заявникам які: мають довідку ВПО (отримали після 24.02.2022 р.), вразливим категоріям населення (або, якщо члени їх родини мають таку вразливість), та особам, чий бізнес зазнав негативного впливу внаслідок війни. Кінцевий термін подання заявок — 30 вересня 2023 року. Для отримання додаткової інформації надсилайте запити на електронну пошту організації ngoadd2023@gmail.com Проєкт фінансується Українським гуманітарним фондом (УГФ) та реалізується у партнерстві з міжнародною гуманітарною організацією ZOA in Ukraine

08:38 07.09.2023

СІМЕЙНІ ФОРМИ ВИХОВАННЯ – ПІДТРИМКА ДІТЕЙ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ДОПОМОГИ

Сім’я - це найголовніше ,що має бути у дитини. Все найкраще, що є на землі, починається з родини. Тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра. На жаль, не всім діткам даровано таке щастя. Відсутність батьківського тепла, маминої колискової на ніч, іграшок та подарунків на свята від рідних – усе це є життя дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Позбавлення дитини сім’ї можна назвати не просто важким періодом в її житті, а долею, яка дає себе знати вже з перших днів втрати родини. Життя дитини поза люблячим сімейним оточенням стає відразу важким. У кожного своє уявлення про щастя, але дитині бути щасливою без батьків неможливо. Діти повинні зростати в сім’ях рідних батьків, але коли це неможливо, альтернативою біологічній родині може слугувати інша сім’я. Саме тому наша держава підтримує створення сімейних форм виховання. Наразі в Україні існує декілька форм сімейного виховання для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах:

12:13 06.09.2023

24 серпня – День Незалежності України

24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

10:56 24.08.2023

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗАБОРОНУ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

На виконання розпорядження ради оборони Чернігівської області від 18 серпня 2023 року № 7, у Вертіївській сільській територіальній громаді ЗАБОРОНЕНО продаж алкогольних напоїв та речовин, виготовлених на спиртовій основі особам з ознаками належності до правоохоронних органів, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної Гвардії України, Збройних сил України та інших військових формувань.

09:37 23.08.2023

Співпраця з Благодійним фондом "Карітас Чернігів"

21 липня 2023 підписано Меморандум про співпрацю між Благодійним фонд "Карітас Чернігів" та Вертіївською ТГ Ніжинського району. Голова Вертіївської територіальної громади Федір Лозян та директор фонду отець Роман Пушка обговорили майбутні дії щодо подальшого забезпечення соціальними послугами потребуючих громадян з віддалених сіл громади. 

15:56 14.08.2023

СПАЛЮВАННЯ СТЕРНІ ТА СУХОСТОЮ — ЗЛОЧИН!

На сьогоднішній день гостро стоїть питання виникнення значної кількості пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої природної рослинності, стерні, соломи, післязбиральних залишків. 

10:10 10.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь