A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

 Ніжинське РУ ГУ ДСНС повідомляє

 Ніжинське РУ ГУ ДСНС повідомляє

Протягом червня 2023 року працівниками Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області проведено роботу з працівниками підрозділу місцевої  пожежної охорони с. Вертіївка (Вертіївської ТГ). Під час проведеної роботи працівникам надано необхідну методичну та практичну допомогу у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки, недопущення виникнення пожеж, загибелі й травмування людей на них, а також доведено правила пожежної безпеки в побуті, під час перебування людей на водоймах, алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів та при отриманні сигналу "Повітряна тривога". Всі ці питання люди повинні чітко знати та усвідомлювати, адже від їх безумовного виконання залежить їх життя та життя тих, хто знаходиться поруч.

14:21 30.06.2023

Щодо оздоровлення дітей

Щодо оздоровлення дітей

9  травня Кабінет Міністрів прийняв постанову , якою запровадив механізм “гроші ходять за дитиною” при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Механізм буде реалізовуватись у рамках експериментального проєкту, що дозволить відтестувати запропоновану механіку монетизації таких виплат. 

16:06 29.06.2023

Прощання з героєм із Вертіївки

Прощання з героєм із Вертіївки

Війна забирає кращих. Бо лише кращі гідні називатися героями у віках. Поліг у війні наш односельчанин - Станіслав Пінчук. Мужній, добрий, відважний та непохитний у своїх переконаннях чоловік, який поклав життя за Україну. Навіки слава герою! 

17:39 27.06.2023

Набір учасниць на програму відновлення малого бізнесу та самозайнятості в Чернігівській області

Набір учасниць на програму відновлення малого бізнесу та самозайнятості в Чернігівській області

Для мешканок Чернігівської області, що повернулися, та жінок – внутрішньо-переміщених осіб ГО «Жіночий консорціум України» оголошує старт програми з відновлення малого бізнесу та самозайнятості. До програми можуть долучитися мешканки приймаючих громад Комарівської, Крутівської, Вертіївської та Остерської ОТГ та м. Чернігів та жінки- ВПО, що проживають у цих громадах.

10:50 27.06.2023

Компенсації за пошкоджене внаслідок бойових дій нерухоме майно

Компенсації за пошкоджене внаслідок бойових дій нерухоме майно

Про включення представників від громадськості до складу Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України

14:32 21.06.2023

«Я прагну стати добровольцем»

«Я прагну стати добровольцем»

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, а саме в розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів, можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту.

11:03 14.06.2023

Створення центрів безпеки

Створення центрів безпеки

Реформа децентралізації створила передумови для формування нової якості послуг, які отримують мешканці об’єднаних територіальних громад Ніжинського району. Забезпечити безпеку громадян, створити захищений комфортний життєвий простір – ключова функція держави і органів місцевого самоврядування. Тому створення в рамках секторальної децентралізації Центрів безпеки громадян в ОТГ - це вже зовсім нова якість безпекової послуги, доступної і наближеної до людини.

12:49 13.06.2023

Стартувала програма державної допомоги на відновлення пошкодженого житла

Стартувала програма державної допомоги на відновлення пошкодженого житла

Усі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії рф і яке ще не було відремонтоване, зможуть скористатись послугою єВідновлення для отримання державної допомоги для відновлення свого житла.   У рамках єВідновлення - концентрація на відновленні житлових будинків, які мають незначні пошкодження. Для того, щоб це можна було зробити якнайшвидше, послугу єВідновлення максимально цифровізували та спростили для громадян. Подати заявку на допомогу можна в Дії в декілька кліків і вже протягом місяця спеціальна комісія при громаді повинна прийняти рішення щодо надання такої допомоги.

10:50 06.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь