Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Податкові новини

Виявлено порушення при здійсненні торгівлі підакцизними товарами

Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що порушення  вимог законодавства при здійсненні торгівлі підакцизними товарами неодмінно буде виявлене контролюючими органами та призведе до штрафних фінансових санкцій. 

15:24:05 20.03.2019

Інформація Чернігівської митниці ДФС щодо пілотного проекту

Відповідно до наказу ДФС України від 10.01.2019 №14 проходить друга фаза Пілотного проекту з переведення підприємств на обслуговування через депозитний рахунок 3734, відкритий в Державній казначейській службі України  на ім'я Державної фіскальної служби України.

15:24:46 18.03.2019

Інформація про проекти розпорядчих документів ДФС з питань запобігання та виявлення корупції, які виносяться на обговорення

ГУ ДФС у Чернігівській області повідомляє, що матеріали щодо організації процесу проведення електронних консультацій з громадськістю з питань запобігання та виявлення корупції розміщені на суб-сайті територіальних органів ГУ ДФС у Чернігівській області. 

15:23:37 18.03.2019

Як повідомити про корупційне правопорушення

Головне управління ДФС у Чернігівській області співпрацює з особами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції». Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави.

15:22:47 18.03.2019

Платникам податків Чернігівщини з бюджету повернуто 247 мільйонів гривень ПДВ

За повідомленням управління податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДФС  у Чернігівській області, у січні-лютому поточного року у встановлені законодавством терміни проведено камеральні перевірки 135 суб'єктів господарювання-юридичних осіб щодо визначення достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму 212 млн гривень.

15:22:41 18.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь