A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Настав час звільняти свою землю від окупантів!

При Міністерстві внутрішніх справ України формується 8 бригад «Гвардії Наступу».  Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вмотивовані українці можуть обрати одну.

12:08 24.02.2023

Бій під Крутами, 29 січня 1918

На початку січня 1918 року більшовики встановили контроль у Харківській, Катеринославській та Полтавській губерніях та розгорнули наступ на Київ. Наступ більшовицькі війська вели двома групами: одна вздовж залізниці Харків-Полтава-Київ, друга – у напрямі Курськ-Бахмач-Київ.

11:56 27.01.2023

22 СІЧНЯ – ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ Україна соборна. Разом до перемоги!

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (далі – УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (далі – ЗУНР) Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42.

14:32 20.01.2023

Вступ до ЗВО ДСНС України

Рятувальники Ніжинського районного управління запрошують юнаків та дівчат, які прагнуть отримати професію пожежного-рятувальника та готові стати на стежину професійних вогнеборців, вступати на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій - Національний університет цивільного захисту України (м. Харків), Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Правила прийому до закладів вищої освіти ДСНС України у 2023 році, розміщені на веб-сайтах відповідних навчальних закладів.

09:30 20.01.2023

Шановні односельчани!

Завтра, 15 січня ( неділя) відбудеться поховання нашого земляка Олега Євтушенка, полеглого у цій страшній війні героя. Прощання з Олегом відбудеться у Церкві Всіх Святих у місті Ніжині 15 січня об 11:30 год. А о 13.00 годині закликаємо гідно зустріти нашого Героя, побудувавши живий коридор по вулиці Миру у напрямку арки до вулиці Польова до його рідного дому.

11:41 14.01.2023

ОБЕРЕЖНО! Погіршення погодних умов

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про зміни метеоумов уночі 6 січня, що можуть вплинути на обстановку на автошляхах. Очікується різка зміна з плюсових на мінусові показники температури, дощ з переходом у сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця.

14:17 06.01.2023

Увага!

Шановні жителі громади! Війна триває. І ми не маємо права забувати про це. Кожен повинен дотримуватися правил щодня, навіть і у різдвяно-новорічні свята. Нагадуємо: на території громади, як і в області, продовжує діяти комендантська година. Вона триває з 23 години до 4 години ранку. Закликаємо усіх бути максимально уважними й обережними, а також дотримуватися громадського порядку у святкові дні. Водночас нагадуємо про заборону продажу та використання піротехнічних засобів у період воєнного стану. Таке рішення ухвалила Рада оборони області на своєму черговому засіданні (протокол від 22 грудня 2022 року № 17). Звісно, Новий рік і Різдво ніхто не відміняє, але кожен зможе відсвяткувати у своїй родині та у межах усіх обмежень. Контролюватимуть дотримання всіх вимог воєнного стану працівники правоохоронних органів.

16:13 02.01.2023

З НОВИМ РОКОМ!

Шановні земляки, цьогоріч непросто вітати зі святами. Зникли шаблони,  недоречними стали примітивні віршики про радість, наснагу і удачу від чергового звірятка - символу року… Змінилися  ми, змінилося наше ставлення до святкувань, змінилися пріоритети у житті кожного з нас. Уперше не хочеться нічого чужого, нав’язаного і надуманого. А хочеться своїх, рідних людей поруч, призабутих, але своїх традицій на Різдво та інші свята, хочеться відчувати себе безпечно і затишно у своїй найкращій країні. А ще, кажуть, що змінилися цінності, але це не так. Вони просто проявилися. Справжні, істинні цінності, які довго були припорошені хибними ідеалами. Ми повернулися собі  себе, і головне зараз – не втратити цю, щойно віднайдену ідентичність. Ми зустрінемо Новий Рік по-іншому, ми будемо жити по-іншому.

11:13 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь