A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем усиновлення

Привітання з Днем усиновлення

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення,  який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії.

10:44 30.09.2022

Триває  вакцинація від СOVID-19

Триває вакцинація від СOVID-19

Осінь – пора підвищення розповсюдження гострих респіраторних вірусів, також й коронавірусної хвороби COVID-19. Найкраща профілактика захворювань, як грипу та СOVID-19 — це вакцинація, яка дозволяє: зменшити ризик захворіти; зменшити ризик серйозних ускладнень, госпіталізації та смерті. На початку року українцям дозволили, за бажанням, отримати бустерну вакцину від коронавірусу. Для тих, хто не має проблем з імунітетом, це була третя доза. Для тих, у кого він ослаблений через хворобу (як ВІЛ, онко) чи після операції - четверта, після додаткової. Бустерна вакцина є підкріпленням базового курсу щеплень дводозними та однодозними препаратами. Крім того, бустерна доза продовжує термін дії міжнародного сертифікату про вакцинацію, що мало значну роль при подорожах. Хоча тут війна внесла свої корективи. Попри те, що через війну ковід майже зник з інформаційного поля в Україні, він продовжує існувати, люди і далі хворіють.

16:58 07.09.2022

З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

Сьогодні святкуємо 31 рік з Дня проголошення Акту про незалежність України. Пам’ятаєте, як ми весело колись святкували? Із парадом, із піснями, танцями, постановками від топових кліпмейкерів, із довгими вихідними, із фейєрверками і гучними гулянками. Красиво було. Цьогоріч так не вийде…

08:37 24.08.2022

З Днем Державного Прапора!

З Днем Державного Прапора!

Ми споконвіку глибоко шанували наші рідні українські символи. Прапор завжди був для нас не просто атрибутом на державних святах, а оберегом і святинею. Сьогодні Прапор України – це символ нескореної волі в боротьбі за нашу незалежніть. Синьо-жовтий стяг майорить на конференціях усіх міжнародних організацій, на концертах найбільш знаних артистів  усього світу, спортсмени з різних країн виходять на змагання у формі синьо-жовтого кольору на знак солідарності з Україною.

08:32 23.08.2022

Робоча зустріч

Робоча зустріч

08 серпня 2022 року старшим інспектором сектору ювенальної превенції Ніжинського районного ВП ГУНП в Чернігівській області Юлією Помазан була проведена робоча зустріч із сільським головою Федором Лозяном та начальником служби у справах дітей Валентиною Ревою.

12:47 09.08.2022

ЗАПИТУЙТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

ЗАПИТУЙТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

– Чи може пенсіонер отримувати виплату за кордоном, якщо виїхав на постійне місце проживання?

14:21 08.08.2022

День Української Державності

День Української Державності

28 липня 2022 року в Україні вперше відзначається День Української Державності. Цьогоріч державне свято відбувається під час шостого місяця повномасштабної війни.

08:30 28.07.2022

Нова урядова грантова програма  Єробота.

Нова урядова грантова програма Єробота.

До уваги бажаючих отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу!   Щочетверга о 10.00 фахівці Чернігівського обласного центру зайнятості в онлайн-режимі проводитимуть вебінари з питань отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.   На заходах ви дізнаєтесь про умови та порядок отримання мікрогрантів, процедуру подання заявки, хто може учасником цієї програми, які документи потрібні, правила написання бізнес-плану тощо.   Бажаючим взяти участь у вебінарі потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/YAvFNQz4ZoPFgarK7    Вебінари проходитимуть тут: https://meet.google.com/zza-bmmc-uzf   За детальною інформацією звертайтеся за тел.: (0462)77-90-29.   Нагадаємо, що отримати консультацію щодо мікрогрантів можна й на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv   Лидия Падалка, Сергій Роговець, Максим Торжевський     Департамент економічного розвитку  ОДА

15:07 26.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь