A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

У ВЕРТІЇВЦІ ЗАКЛИКАЛИ ВЕСНУ

У ВЕРТІЇВЦІ ЗАКЛИКАЛИ ВЕСНУ

15 січня – велике християнське свято Стрітення. Це символічна зустріч зими з весною. З давніх давен люди примічали: яка погода на Стрітення, такою буде і весна. Вихованці Вертіївського ДНЗ «Колосок» у цей день закликали теплу та погожу весну. Відбулося тематичне свято, на якому діти долучилися до українських традицій та обрядів: співали веснянки, згадували прикмети, випікали жайворонків з тіста, щоб швидше прийшло тепло. І насправді постаралися! У цей день погода порадувала, ознаменувала ранню теплу весну.

15:34 16.02.2017

XVIII сесія Вертіївської сільської ради 7 скликання

XVIII сесія Вертіївської сільської ради 7 скликання

            03 лютого відбулася 18 сесія Вертіївської сільської ради.  Присутніми були 13 депутатів, що засвідчило правомочність засідання. Це перше засідання депутатів 7 скликання у 2017 році.  Слід відзначити, що починаючи з цього засідання, і надалі депутати будуть звітувати за пророблену роботу в округах. На цьому засіданні заслухали Авдієнко С.М. 18 сесія пройшла за таким планом:

11:31 07.02.2017

СЕМІНАР - ТРЕНІНГ  ДЛЯ  ПРАЦІВНИКІВ  ВИКОНАВЧОГО АПАРАТУ  ВЕРТІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

СЕМІНАР - ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ВИКОНАВЧОГО АПАРАТУ ВЕРТІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

31 січня відповідно до плану-графіка навчання кадрів на 2017 рік у Вертіївській сільській раді пройшов  тематичний короткотерміновий виїзний семінар-тренінг «Запровадження системи електронного документообігу в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування». Для участі в семінарі були запрошені члени виконавчого комітету об’єднаної територіальної громади . З лекцією про організаційне забезпечення діяльності органу місцевого самоврядування  виступила Негода Олександра Іванівна, заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради. Також виступив Клименок Олександр Миколайович, начальник відділу інформаційно-комп’ютерного  забезпечення апарату обласної державної адміністрації, який провів лекцію про доцільність виготовлення електронного цифрового підпису(ЕЦП) в умовах реформування та децентралізації влади.  ЕЦП дає  нові можливості у роботі сучасних посадовців. Використання такого підпису спростить процедуру отримання довідки про доходи в податковій інспекції, а також необхідний для заповнення електронних декларацій про доходи. Особливо цінним був практикум щодо технології  електронного урядування. В сучасних умовах запровадження електронного документообігу в установах суттєво полегшить роботу працівників та дасть змогу заощаджувати час.

17:07 31.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь