A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

СЕМІНАР - ТРЕНІНГ  ДЛЯ  ПРАЦІВНИКІВ  ВИКОНАВЧОГО АПАРАТУ  ВЕРТІЇВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

СЕМІНАР - ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ВИКОНАВЧОГО АПАРАТУ ВЕРТІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

31 січня відповідно до плану-графіка навчання кадрів на 2017 рік у Вертіївській сільській раді пройшов  тематичний короткотерміновий виїзний семінар-тренінг «Запровадження системи електронного документообігу в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування». Для участі в семінарі були запрошені члени виконавчого комітету об’єднаної територіальної громади . З лекцією про організаційне забезпечення діяльності органу місцевого самоврядування  виступила Негода Олександра Іванівна, заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради. Також виступив Клименок Олександр Миколайович, начальник відділу інформаційно-комп’ютерного  забезпечення апарату обласної державної адміністрації, який провів лекцію про доцільність виготовлення електронного цифрового підпису(ЕЦП) в умовах реформування та децентралізації влади.  ЕЦП дає  нові можливості у роботі сучасних посадовців. Використання такого підпису спростить процедуру отримання довідки про доходи в податковій інспекції, а також необхідний для заповнення електронних декларацій про доходи. Особливо цінним був практикум щодо технології  електронного урядування. В сучасних умовах запровадження електронного документообігу в установах суттєво полегшить роботу працівників та дасть змогу заощаджувати час.

17:07 31.01.2017

Нові комп'ютери в Вертіївській ЗОШ  І-ІІІ ст. ім. М.П.Кирпоноса

Нові комп'ютери в Вертіївській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.П.Кирпоноса

23 січня 2017 року відбулося вручення комп’ютерної техніки педагогічному та учнівському колективу Вертіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.П.Кирпоноса. Учні та вчителі навчального закладу їх отримали з рук голови сільської ради Ігоря Мороза. Ця техніка надійшла на адресу школи із ліцензійним програмним забезпеченням, отриманих згідно з угодою між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки. 

16:48 30.01.2017

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ!

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ!

            29 січня – Всеукраїнський День пожежної охорони. Вітаємо бійців та водіїв Пожежно-сторожової охорони  Вертіївської територіальної громади із професійним святом!

14:08 27.01.2017

НОВІ  НАДХОДЖЕННЯ  ДО  БІБЛІОТЕКИ

НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ДО БІБЛІОТЕКИ

            Після реорганізації центральної районної бібліотеки у Вертіївську сільську публічну, з’явилися нові джерела її поповнення. Так тепер серед обов’язків фонду комплектування Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г.Короленка  є планове надання літератури бібліотекам громад. Уперше наша бібліотека отримала нові видання. Цього разу найбільше - дитячих. Тут є цікавинки і для  дітвори молодшого шкільного віку, і сучасна пізнавальна література для старших школярів. Привабливі обкладинки та яскраві ілюстрації не дозволять нікому залишитися байдужими.

14:07 27.01.2017

ВІДОМИЙ ГЕРОЙ.  НОВИЙ ПОГЛЯД

ВІДОМИЙ ГЕРОЙ. НОВИЙ ПОГЛЯД

        До 125-ї річниці народження М.П.Кирпоноса в закладах культури Вертіївської ОТГ пройшли тематичні виставки та заходи.

15:42 25.01.2017

125 РОКІВ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ  М.П.  КИРПОНОСА

125 РОКІВ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ М.П. КИРПОНОСА

        21 січня цього року виповнюється 125 років з дня народження нашого славетного земляка – Героя Радянського Союзу Михайла Петровича Кирпоноса. Жителі села Вертіївки бережуть пам’ять про великого героя.   

15:55 20.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь