Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

З Новим Роком!

З Новим Роком!

Друзі, минає 2021 рік, який, звісно, був не з легких, але кожен з нас має на згадку щось приємне. Уже скоро всі негаразди залишаться в старому році, а Новий Рік розпочнеться і продовжиться в радості і щасті.

09:40 31.12.2021

Солодощів не буває багато перед Новим Роком!

Солодощів не буває багато перед Новим Роком!

Уже котрий рік ТОВ  «Ніжин-Агро» на чолі з Іваном Кобижчею, ТОВ «ВІВА-ПЛЮС» на чолі з Юрієм Яцютою, Комплекс «Хрещатик, 24», який очолює Владислав Зубенко дарують  солодкі пакунки кожній дитині у закладах освіти.  Дякуємо Вам за те, що створюєте незабутні враження як для найменшеньких дітлахів нашої громади, так і для старшокласників! Адже в диво і новорічну казку вірять і великі, і малі!

09:39 31.12.2021

Подарунки для дітвори Вертіївської громади

Подарунки для дітвори Вертіївської громади

Кожен з нас чекає на диво у передноворічний час. А кожна дитина мріє про солодкий подаруночок. Сьогодні надійшли подарунки від  народного депутата Анатолія Гунька для всіх діток із садочків та учнів початкових класів громади. Висловлюємо велику вдячність за приємні гостинці для найменших жителів нашої громади.

16:23 21.12.2021

Новорічна вистава від Вертіївської школи мистецтв

Новорічна вистава від Вертіївської школи мистецтв

У повітрі пахне морозом та мандаринками… Не спроста. Адже  наближається улюблене свято всіх малюків – Новий Рік. А це означає – День Святого Миколая, подарунки,  Різдво, веселощі,  святкові концерти, вистави! І хтозна, чого з усього цього дітвора чекає найбільше.

12:23 21.12.2021

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  який встановлений на згадку про завершення 14 грудня 1986 року будівництва саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС.

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який встановлений на згадку про завершення 14 грудня 1986 року будівництва саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС.

  У цей день ми згадуємо тих, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав за нас своє життя у ядерному котлі. Попри величезну ціну, яку довелося заплатити, самі ліквідатори-чорнобильці нерідко називають 14 грудня святом.

10:18 17.12.2021

Будьте уважні і обережні!

Будьте уважні і обережні!

Від жителя одного з населених пунктів Ніжинського району надійшла інформація про те, що  під виглядом працівників відділів Ніжинської районної державної адміністрації в його помешкання намагались проникнути зловмисники. І тільки завдяки юридичній обізнаності власника оселі, вдалося перешкодити вчиненню шахрайських дій.

12:06 14.12.2021

Як у Колісниках з болота зробили пляж

Як у Колісниках з болота зробили пляж

Чи легко жити у селі? Аякже! Адже все своє, з городу без хімії і ГМО.  Звісно! Але ж те все треба ще виростити, обробити і не впасти від утоми під кінець дня десь між грядкою і хлівом з коровою. Але сьогодні не про це.

10:26 10.12.2021

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ – СВІДОМИЙ ВИБІР КРАЩИХ

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ – СВІДОМИЙ ВИБІР КРАЩИХ

Контракт – письмова угода, що укладається між громадянином і державою, від імені якої виступає міністерство оборони України, для встановлення правових відносин між сторонами під час проходження військової служби.

15:52 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь