A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Нова техніка на потреби громади

Нова техніка на потреби громади

Сьогодні до Вертіївської громади приїхав новенький трактор, на закупівлю якого не витрачено і копійки із сільського бюджету.

16:01 06.10.2021

Чинники успішного працевлаштування

Чинники успішного працевлаштування

У ході виїзної акції, що проходила У Ніжинському державному університеті, наша фахівець Ірина Бондаренко мала змогу поспілкуватися зі студентами-випускниками магістратури.

12:13 30.09.2021

З Днем усиновлення

З Днем усиновлення

30 вересня, в день святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії в Україні відзначається День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. 

12:10 30.09.2021

Служба зайнятості – студентам

Служба зайнятості – студентам

Профорієнтаційна робота для служби зайнятості – не просто слова. Не обмежується вона і безробітними. Фахівці Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості  мають чималий досвід профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді та студентів.

12:10 30.09.2021

ЗЕЛЕНА КРАЇНА ДЛЯ КОЖНОГО З НАС

ЗЕЛЕНА КРАЇНА ДЛЯ КОЖНОГО З НАС

«Висадити 1 мільярд нових дерев за 3 роки – це цілком реально! У нас є чіткий план, досвід і ресурси. Програма Президента «Зелена країна» – це еко-ініціатива, яка важлива не тільки для нас із вами, але й для майбутніх поколінь. Долучитися до наймасштабнішої висадки дерев в історії України може кожен», – розповів голова Держлісагентства Юрій Болоховець під час прес-конференції, присвяченої старту програми.

09:43 29.09.2021

Залізниця презентує

Залізниця презентує

Сьогодні у ході робочої зустрічі з помічником начальника РФ ПЗЗ АТ «Українська залізниця» з кадрових питань Альоною Кузьміч розроблені основні напрямки співпраці у профорієнтаційній роботі з молоддю. Попереду реалізація низки спільних заходів для ніжинських школярів.

09:46 24.09.2021

78-річниця визволення села Вертіївка

78-річниця визволення села Вертіївка

78 років тому, у вересні 1943 року, землі нашої громади було звільнено від фашистських загарбників, але й сьогодні ми з теплом і любов’ю згадуємо подвиг захисників та визволителів нашого краю.

16:18 15.09.2021

Українська залізниця запрошує на роботу

Українська залізниця запрошує на роботу

За допомогою в укомплектуванні вакансій до Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості звернулася РЕГІОНАЛЬНА ФІЛІЯ "ПІВДЕННО-ЗАХІДНА ЗАЛІЗНИЦЯ" АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ". З пропозицією працевлаштування до безробітних звернулася старший інспектор з кадрів Світлана Андріївна Лещенко.

09:38 15.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь