Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Організовано пройшла вакцинація в Кукшинському старостинському окрузі

Організовано пройшла вакцинація в Кукшинському старостинському окрузі

У цю п'ятницю в приміщеннях Кукшинського, Стодольського та Переходівського ФАПів працювала мобільна бригада з проведення вакцинації. Усього провакциновано 47 жителів у Кукшині, 50- у Стодолах та 32 - у Переходівці. Дякуємо старості Кукшинського старостинському округу Олексію Сандуленку за організацію та всім жителям за активність. Вже сьогодні мобільна бригада буде працювати в Колісниківському старостинському окрузі. Будьмо здорові!

10:02 23.10.2021

Вакцинація у старостинських округах

Вакцинація у старостинських округах

Шановні жителі Вертіївської громади! По старостинських округах буде працювати мобільна медична бригада, де всі бажаючі зможуть вакцинуватися від COVID-19. Графік роботи мобільних бригад: Кукшинський округ- 22 жовтня 2021 року Колісниківський округ - 23 жовтня 2021 року Великокошелівський округ -25 жовтня 2021 року. Липоворізький округ - 26 жовтня 2021 року

17:48 20.10.2021

Жителі села Лісове нарешті дочекалися дороги

Жителі села Лісове нарешті дочекалися дороги

Кажуть, обіцяного три роки чекають. А староста Липоворізького старостинського округу Микола Нікитко пообіцяв – і зробив! Саме в цей час проводиться ремонт дороги  у селі Лісове. Хід виконання робіт контролює сам Микола Андрійович.

16:14 20.10.2021

Суб’єктам господарювання Чернігівській області телефонують шахраї  та представляються податківцями

Суб’єктам господарювання Чернігівській області телефонують шахраї та представляються податківцями

Невідомими особами здійснюються телефонні дзвінки окремим суб’єктам господарювання Талалаївського району з мобільних номерів 0666605719 та 0957650556. Особи, які телефонують, представляються начальником Талалаївської ДПІ та вимагають надати грошові кошти для вирішення питання з податковою перевіркою.

16:45 19.10.2021

Підсумки проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» на території Вертіївської ТГ

Підсумки проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» на території Вертіївської ТГ

На початку кожного навчального року в Україні проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок» з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації.

12:17 18.10.2021

У Вертіївці ремонтують дорогу

У Вертіївці ремонтують дорогу

Завершується ремонт дороги по вулиці Миколаївській у селі Вертіївка. Роботи проводяться за кошти  сільського бюджету, які були заплановані на розвиток інфраструктури.

11:54 11.10.2021

Швидкісний інтернет – у кожне село громади

Швидкісний інтернет – у кожне село громади

Кілька місяців тому на сайті Вертіївської громади ішлося про те, що нашій громаді виділять понад 1 мільйон гривень для підведення до 10 населених пунктів оптичного інтернету. Протягом усього цього часу велася робота з реалізації цього проєкту. Саме завдяки заступниці сільського голови Оксані Костюк стало можливим головне - отримати гроші з держбюджету, адже необхідно  довести, обґрунтувати  чому саме наша громада потребує державних коштів.  Потім шляхом відкритих торгів  провели публічну закупівлю, визначено переможця, який  уже розпочав роботу. І от - найвіддаленіші села Вертіївської громади матимуть доступну мережу інтернет.

16:21 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь