Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Патронатна сім’я – це просто і благородно

Патронатна сім’я – це просто і благородно

У  Вертіївській  громаді четверо дітей  терміново  потребують  тимчасового  влаштування.  Ці діти не можуть проживати разом з батьками. Їхні мама і тато не виконують батьківських  обов’язків, зокрема, не можуть створити належні умови для проживання і виховання дітей. Але маємо надію, що це тимчасово, і відправляти дітей до притулку не варто.

16:01 22.11.2021

Зайняти дитину після шкільних уроків?   Вертіївська громада має відповідь на це питання!

Зайняти дитину після шкільних уроків? Вертіївська громада має відповідь на це питання!

Діти нічим зараз не цікавляться… Дітям окрім комп’ютера нічого не потрібно… Діти зараз постійно у своїх телефонах… Як відволікти дітей від гаджетів?.. Не знаю жодної матері чи батька, які б не промовляти коли-небудь  хоча б одну з цих фраз. Але ж і вислів : «Треба відучити дитину від гаджетів» теж звучить несучасно. Не треба відучувати, треба навчити користуватися вдумливо і показати, що не гаджетами єдиними цікавий цей світ.

15:53 22.11.2021

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

21 листопада - дата одразу двох визначних для України подій: президентських виборів 2004 року, які стали початком Помаранчевої революції, та початку Євромайдану, який став наслідком скасування Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у 2013 році. Тоді знецінення законодавчо закріплених пріоритетів зовнішньої політики України викликало шалене обурення українців, яке згодом переросло  у масштабний рух опору.

15:51 19.11.2021

Привітання до Дня працівників сільського господарства

Привітання до Дня працівників сільського господарства

21 листопада працівники однієї з провідних галузей економіки України відзначають професійне свято – День працівників сільського господарства. Сьогодні хотілося б привітати усіх аграріїв, які працюють на території Вертіївської громади.  Для нашої громади  та і для держави загалом сільськогосподарська галузь завжди була однією із пріоритетних сфер розвитку.

12:44 19.11.2021

Захисники України – це гордість і душа країни, її надія і оберіг

Захисники України – це гордість і душа країни, її надія і оберіг

У Вертіївському дошкільному навчальному закладі «Колосок» Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області вихованці старшої групи «Дзвіночок» спільно з вихователями Анастасією Журавською та Наталією Залозною брали участь у заходах з увічнення пам’яті захисників України.

17:13 17.11.2021

16 листопада – міжнародний день толерантності

16 листопада – міжнародний день толерантності

Цей день покликаний шанувати рівність усіх людей, незалежно від походження, кольору шкіри, етносу, національності, сексуальної орієнтації тощо. Головне його гасло — «Усі різні — усі рівні».

09:04 16.11.2021

Конкурс інвестиційних бізнес-ідей

Конкурс інвестиційних бізнес-ідей

Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації в рамках  виконання Комплексної програми підвищення конкурентоспроможності Чернігівської області на 2021-2027 роки «Чернігівщина конкурентоспроможна» з метою створення сприятливого середовища для започаткування підприємницьких ініціатив та просування інвестиційного потенціалу регіону оголошено конкурс з відбору кращих інвестиційних проєктів/бізнес-ідей «Invest-UP.CN» (https://economy.cg.gov.ua/index.php?id=443350&tp=0 ).

14:35 12.11.2021

Що таке «Безбар’єрний календар» та як ним користуватися

Що таке «Безбар’єрний календар» та як ним користуватися

Зміни у суспільстві неможливі без толерантного спілкування. У вересні цього року перша леді Олена Зеленська презентувала «Довідник безбар’єрності», який зафіксував нові норми мови без бар’єрів – без дискримінаційних чи стереотипних висловлювань стосовно різних людей.

10:45 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь