A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ПК «Пожмашина» шукає робітників

ПК «Пожмашина» шукає робітників

ПК "Пожмашина" - український виробник протипожежної, аварійно-рятувальної і спеціалізованої техніки. Підприємство працює з 1927 року- з тих пір сформувався широка лінія техніки, в якій мають потребу рятівники при ліквідації надзвичайних ситуаций. Це - передові технології, високоточне обладнання і максимально автоматизовані процеси.

17:15 08.07.2021

Презентація роботодавця

Презентація роботодавця

ТВ ВКП "Паритет-К" звернулося до Ніжинської МРФ ЧОЦЗ за допомогою у підборі кадрів, маючи вакансії інженера з нормування праці, слюсаря з МСР, інженера-конструктора, директора технічного, електрозварника на автоматичних та напівавтоматичних машинах, диспетчера,

17:14 08.07.2021

Профілактичний рейд «Діти вулиці»

Профілактичний рейд «Діти вулиці»

З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї 07 липня 2021 року начальником служби у справах дітей Вертіївської сільської ради спільно з директором комунального закладу Центр надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради, інспектором сектору ювенальної превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» у селах Мильники, Колісники, Вертіївка, Велика Кошелівка, Липів Ріг.

17:08 08.07.2021

Вертіївській сільській територіальній громаді виділять понад 1 мільйон гривень

Вертіївській сільській територіальній громаді виділять понад 1 мільйон гривень

Розпорядженням Кабінету Міністрів України №622-р від 09.06.2021 року  затверджено розподіл коштів інтернет-субвенції для 670 громад на загальну суму 483,8 мільйона гривень для реалізації проєкту «Інтернет-субвенція».

17:17 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь