A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Порядок надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Порядок надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 № 268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2018 р. № 301 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 і від 5 квітня 2017 р. № 268» повідомляємо, що діти та особи з числа внутрішньо-переміщених осіб, які на момент здійснення антитерористичної операції проживали на території Донецької та Луганської областей; діти, батьки, яких загинули внаслідок проведення АТО мають право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

12:35 22.08.2018

Інформація про проведення громадських слухань

Інформація про проведення громадських слухань

Проект містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,35 га, розташованої за адресою: вул. Шевченка 25, с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області, для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги» обговорили 10 серпня не байдужі жителі Вертіївської сільської ради на громадських слуханнях.

15:35 10.08.2018

Оголошується благодійна акція до Дня Знань «Збери дитину в школу»

Оголошується благодійна акція до Дня Знань «Збери дитину в школу»

Вертіївська сільська рада оголошує благодійну акцію до Дня Знань «Збери дитину в школу» та звертається до мешканців громади з проханням допомогти  родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

13:37 07.08.2018

Громадські слухання

Громадські слухання

10 серпня 2018 року о 12-00 у залі засідань Вертіївської сільської ради, за адресою: с. Вертіївка, вул. Миру-126 відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,35 га, розташованої за адресою: вул. Шевченка 25, с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області, для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

10:33 07.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь