A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

До уваги безробітних!

До уваги безробітних!

       Вам доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо Ви перебуваєте на обліку в центрі зайнятості, отримуєте допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працюєте, в тому числі виконуєте роботу, надаєте послуги за цивільно-правовими договорами, або продовжуєте займатись підприємницькою діяльністю, або ж подали до центру зайнятості недостовірні дані щодо останнього місця роботи чи неправдиві довідки про середню заробітну плату.

17:53 11.07.2019

З 1 липня пенсіонерам збільшили пенсії

З 1 липня пенсіонерам збільшили пенсії

Як повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму збільшення отримають  172,3 тис. пенсіонерів області, середній розмір підвищення складає 50,3 грн.

17:48 11.07.2019

Вручення посвідчень новообраним депутатам Вертіївської сільської ради 7 скликання

Вручення посвідчень новообраним депутатам Вертіївської сільської ради 7 скликання

         До Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області приєдналися п’ять суміжних сільських рад відповідно до рішення 39 позачергової сесії сільської ради 7 скликання від 12.06.2018 року «Про добровільне приєднання територіальних громад до Вертіївської об’єднаної територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області», а саме: Березаньська сільська рада, Великокошелівська сільська рада, Дуболугівська сільська рада, Заньківська сільська рада, Черняхівська сільська рада.

17:08 11.07.2019

Свято Івана Купала в Малій Кошелівці

Свято Івана Купала в Малій Кошелівці

      У програмі були купальські ігри, плетіння вінків, традиційне спалення Купала й Марени. Також жителі села й гості мали змогу вкинути у вогнище мішечки з різними "негараздами", таким чином були задіяні всі присутні.

16:59 11.07.2019

Майстер - клас по виготовленню державної символіки

Майстер - клас по виготовленню державної символіки

До Дня Конституції України, завідуюча Малокошелівським сільським клубом - Анжеліка Онасенко та бібліотекар Малокошелівської філії Вертіївської СПБ - Наталія Третяк організували для дітей майстер-клас по виготовленню державної символіки. Подібні заходи покликані проявляти у дітей любов до рідного краю, поваги до державних символів України, звичаїв і традицій.

10:03 01.07.2019

Профілактичний рейд «Канікули»

Профілактичний рейд «Канікули»

13 червня 2019 року начальником служби у справах дітей спільно з фахівцем із соціальної роботи та інспекторами ювенальної превенції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області було проведено профілактичний рейд у с. Вертіївка.

16:40 13.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь