A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Пам’яті В’ячеслава Чорновола

Пам’яті В’ячеслава Чорновола

До 80-річчя з дня народження В’ячеслава Чорновола у Вертіївській  ЗОШ І-ІІІст. ім. М.П.Кирпоноса учні старших класів зустрілися з краєзнавцем та громадським діячем Миколою Черепом. Учні на чолі з учителем історії Миколою Дудченком підготували презентацію та розповідь про В’ячеслава Чорновола. Окрім того, переглянули відео про насичене подіями життя відомого політичного діяча України. Діти зізналися, що більшість з почутого нове для них і раніше вони таких фактів не знали. Та як зазначив Микола Череп: «Не варто соромитися, що ти чогось не знаєш, а треба соромитись того, що не хочеш дізнатися».

12:34 26.12.2017

Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації –генерального плану та плану зонування території (Зонінг) населених пунктів Вертіївської сільської радиі: с. Вертіївка, с. Мала Кошелівка, с. Бобрик,         с. Яблуневе.

Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації –генерального плану та плану зонування території (Зонінг) населених пунктів Вертіївської сільської радиі: с. Вертіївка, с. Мала Кошелівка, с. Бобрик, с. Яблуневе.

Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації –генерального плану та плану зонування території (Зонінг) населених пунктів Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області: с. Вертіївка, с. Мала Кошелівка, с. Бобрик, с. Яблуневе.

09:55 26.12.2017

Центр надання соціальних послуг незабаром з’явиться у Вертіївській сільській раді

Центр надання соціальних послуг незабаром з’явиться у Вертіївській сільській раді

Одним з важливих питань, що розглядалося на пленарному засіданні 32 позачергової сесії Вертіївської сільської ради 7 скликання було створення Центру надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради.

18:44 21.12.2017

Чарівне свято казки у ДНЗ «Колосок»

Чарівне свято казки у ДНЗ «Колосок»

День Святого Миколая вже давно став найочікуванішим і найулюбленішим святом малечі. Кожна дитина з нетерпінням очікує подарунків, а вихованці Вертіївського дошкільного навчального закладу «Колосок» -  справжнього Миколая.

10:33 20.12.2017

Візит експертів програми дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ до Вертіївської ОТГ

Візит експертів програми дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ до Вертіївської ОТГ

ЦНАП, безробіття, діти-сироти, квартирна черга на соціальне житло, особи з особливими потребами, сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах, надання оплатних соціальних послуг людям похилого віку та конкретні життєві ситуації обговорили 15 грудня у приміщенні сільської ради.

18:31 18.12.2017

«Децентралізація, управління землями та розвиток громад» - конференція відбулася у Києві

«Децентралізація, управління землями та розвиток громад» - конференція відбулася у Києві

14 грудня у Києві проходила конференція «Децентралізація, управління землями та розвиток громад». Організатори заходу - Проект USAID “Підтримка аграрного та сільського розвитку” спільно з Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад. Мета - поширення кращих практик та універсальних інноваційних рішень ефективного використання та захисту земель в умовах децентралізації, а також обговорення нових можливостей розвитку територіальних громад із залученням інвесторів. Вертіївську ОТГ на конференції представили заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Костюк та начальник відділу ЖКГ, архітектури, містобудування та земельних відносин Олександр Бородавко.

15:38 17.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь