A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Сайт ОТГ: яким він має бути

«Медіа-стратегія в ОТГ: робота зі ЗМІ та порядок ведення офіційних інформаційних ресурсів рад» - тренінг з такою назвою відвідали працівники Вертіївської ОТГ. Більшість з діючих 19 об’єднаних територіальних громад уже мають сайти. Значна частина веб-порталів — на стадії розробки. Тож, аби допомогти уникнути найпоширеніших помилок у медіа-плануванні, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА спільно з Чернігівським відокремленим підрозділом установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» провів тематичне навчання для представників громад.

09:20 17.09.2017

Мітинг-реквієм до 74-ї річниці визволення Ніжинщини від фашистських загарбників у селі Вертіївка

Біля районного військово-історичного музею ім. М. П. Кирпоноса відбувся мітинг-реквієм до 74-ї річниці визволення Ніжинщини від фашистських загарбників та Дня Партизанської слави.

18:04 15.09.2017

Фотоконкурс «ЦЕ МОЄ МІСТО»

Фотоконкурс «ЦЕ МОЄ МІСТО» набирає обертів!  Встигніть і ви надіслати свої фотороботи у жанрі «Street Art» (фото зроблене в громадському місці: на вулиці, в парку, на пляжі тощо) до 14 вересня.

10:50 08.09.2017

День знань — свято у школярів Вертіївської громади

Ось і закінчилося літо з його безтурботністю та розвагами і настала осінь та розпочався новий навчальний рік для учнів. Школярі знову збираються у класних кімната, розглядають нові підручники та робочі зошити.

20:24 02.09.2017

Підсумкова Колегія відділу освіти відбулася у Вертіївській ОТГ

Розширене засідання підсумкової Колегії відділу освіти Вертіївської сільської ради відбулося 30 серпня у приміщенні Вертіївської сільської ради. На засіданні підвели підсумки  2016-2017 навчального року та обговорили підготовку до 2017-2018 навчального року, визначили основні завдання.  

15:22 31.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь