A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

У Вертіївки є Герб та прапор

У Вертіївки є Герб та прапор

На виконання «Програми розвитку культури на території Вертіївської сільської ради на 2016-2017» з метою збереження багатовікової історії, виховання патріотизму серед населення, розвитку уяви та усвідомлення історичних цінностей була створена робоча група для розробки геральдики села Вертіївки. За участю начальника відділу культури і туризму М. Ярмоленко, директора музею М. Вертюка, громадського діяча, члена спілки краєзнавців України М. Черепа.

09:07 30.07.2017

Вертіївська ОТГ посіла 63 місце. Мінрегіон

Вертіївська ОТГ посіла 63 місце. Мінрегіон

Вертіївська ОТГ посіла 63 місце у рейтингу 366 ОТГ, укладеному за результатами моніторингу їх фінансової спроможності експертами Центрального офісу реформ при Мінрегіоні.

00:26 29.07.2017

Представників ОТГ вчать проектному менеджменту

Представників ОТГ вчать проектному менеджменту

Як писати проектні заявки та з якого боку підходити до стратегічного планування подальшої діяльності об’єднаної територіальної громади, говоритимуть два дні поспіль під час тематичного семінару у Чернігові.

14:59 25.07.2017

Оксану Суярко нагородили грамотою до дня професійного свята

Оксану Суярко нагородили грамотою до дня професійного свята

16 липня своє професійне свято відзначають бухгалтери. З цієї нагоди представників однієї із найпоширеніших професій привітали керівники району та відзначили нагородами. Святковий захід відбувся у залі засідань районної державної адміністрації за участі бухгалтерів органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та бюджетних установ.

12:22 18.07.2017

Доступні ліки отримали майже 145 тисяч жителів області

Доступні ліки отримали майже 145 тисяч жителів області

Сто дев’ять аптечних закладів продовжують реалізовувати в області медичні препарати за урядовою програмою «Доступні ліки». Відповідно до цієї програми, пацієнти за спеціальним рецептом лікаря можуть отримувати медикаменти безкоштовно або з незначною доплатою.

23:53 12.07.2017

ID-паспорт: Документ нового покоління

ID-паспорт: Документ нового покоління

Відповідно до Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" в Україні з січня 2016 року запроваджено оформлення паспорта громадянина України у формі картки, яка містить електронний безконтактний чіп. До чіпа вноситься інформація, яка зазначена на лицьовому та зворотному боці паспорта, біометричні дані (фото і відцифрований підпис особи), а також дані про зареєстроване місце проживання, сімейний стан та інформація про дітей.

23:27 10.07.2017

Вечір на Івана Купала

Вечір на Івана Купала

        Увечері 6 липня у селі Мала Кошелівка отець Антоній, настоятель Свято-Успенської церкви, повів освячення ставка в урочищі «Річка», де щойно завершилися роботи по розчищенню водойми. Ця подія стала справжнім подарунком до свята Івана Купала, адже відтепер жителі села мають спеціально відведене місце для відпочинку влітку. Особливо цьому раді діти та молодь, які уже відкрили купальний сезон.

15:28 07.07.2017

День села відсвяткувала Вертіївка

День села відсвяткувала Вертіївка

Суботнього дня 1 липня День села відсвяткувала Вертіївка. Від самого ранку небо затягло хмарами, виривався дрібний дощ. Перед урочистим відкриттям свята, здавалося, небо зглянулося над вертіївчанами і під сонячним промінням гості зійшлися на стадіоні села.

04:40 03.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь